Nieuwe hoofdsponsor Bats Uitzendbureau

De organisatie is zeer verheugd met de nieuwe hoofdsponsor. Bats uitzendburo uit Nijensleek heeft zich voor de komende drie jaar verbonden aan de KolonieLoop. Bats uitzendburo is al jaren een zeer betrokken partner én erg actief in het gebied van de Maatschappij van Weldadigheid die dit jaar haar 200 jarig bestaan viert. In alle opzichten past Bats uitzendburo goed bij het gedachtegoed van Johannes van den Bosch, de oprichter van de Maatschappij van Weldadigheid. Het bedrijf dat zich op sociaal- maatschappelijk vlak onderscheid is sinds 2017 als collectief gevestigd in ’t Werkt. ‘Bats uitzendburo zet mensen letterlijk in beweging, dit past natuurlijk perfect bij de KolonieLoop’, aldus de voorzitter van de Stichting KolonieLoop.
Ronald Visser, directeur van Bats Uitzendburo. ‘Wij zijn erg blij met de samenwerking en het hoofdsponsorschap van De Kolonieloop. Bewegen en participeren past bij onze organisatie en onze mensen. Vanaf de start van De Kolonieloop hebben we jaarlijks mee gedaan met een bedrijfsteam of met een aantal individuele medewerkers en waar nodig suppoort geleverd. Wij zijn trots op deze samenwerking’.

Bats uitzendburo is momenteel bezig om een luchtballon te laten realiseren, welke naar alle waarschijnlijk in april gereed is. Na afloop van de KolonieLoop zal als het weer het toelaat de ballon boven het gebied pendelen met alle winnaars aan boord. Voor alle individuele winnaars en businessteams een originele prijs om niet snel te vergeten…