Kolonieloop 31 mei 2020 gaat niet door…

Beste renners, sponsoren, vrijwilligers en vrienden,

Vanwege de op 23 maart afgekondigde nieuwe maatregelen inzake het coronavirus, kan De Kolonieloop 2020 dit jaar niet doorgaan. Geen enkel evenement is toegestaan, voorlopig tot 1 juni. We respecteren en begrijpen de maatregelen van de overheid en het RIVM. Gezondheid en veiligheid gaat boven alles!

Wij hadden er, net als jullie allemaal waarschijnlijk, zó naar uitgekeken. Dat het niet door kan gaan vinden wij ongelooflijk jammer. De mooiste en gezelligste hardloopwedstrijd van Noord Nederland is afgelast. We zetten alles in de ijskast, om volgend jaar nóg meer uit de kast te kunnen halen! Noteer zondag 23 mei 2021 alvast in uw agenda!

Achter de schermen zijn wij bezig om de opties met betrekking tot het inschrijfgeld van de reeds aangemelde deelnemers te bekijken. Wat in ieder geval gegarandeerd is, is dat de inschrijvingen voor 2020 ook gelden voor de editie van 2021. Uiteraard is het mogelijk het inschrijfgeld te storneren. Hiervoor, en voor alle andere vragen, kunt u contact opnemen via info@kolonieloop.nl

Niet alleen wij zijn de dupe, maar ook onze leveranciers, sponsoren, vrijwilligers en renners. We zien jullie graag in blakende gezondheid en sportieve vorm terug op zondag 23 mei 2021!

 

Sportieve groet,

Team Kolonieloop