Klaar voor de start…..af!

Na een periode waarin ons geduld behoorlijk op de proef is gesteld, mogen we weer in actie komen. Ein-de-lijk mag het doorgaan: de 7e editie van de Kolonieloop! Dit jaar kunnen deelnemers kiezen uit de afstanden 2,5, 5, 10, 15 en 21 km.

Datum: zondag 12 juni 2022

Zoals bekenden van de Kolonieloop misschien is opgevallen, vindt deze editie niet plaats tijdens het Pinksterweekend maar een week later op 12 juni. Door organisatorische omstandigheden was het bestuur genoodzaakt om de traditie dit jaar los te laten. Maar dat mag de pret natuurlijk niet drukken.

‘n Dagje uit

En pret wordt het zeker! Want dit jaar is de start en finish bij Bosbad Vledder. Zowel de deelnemers als de supporters kunnen dus een frisse duik nemen en gebruik maken van de faciliteiten. Alle gemakken om er een leuk dagje uit van te maken!

Sponsoren

Het evenement kan natuurlijk alleen plaatsvinden met de steun van sponsoren. De organisatie is dan ook bezig om, behalve exposure te bieden, meer terug te doen voor de sponsoren. Zo staat er bijvoorbeeld een sponsoravond gepland. De bedoeling hiervan is om de lokale ondernemers met elkaar te verbinden en ideeën te delen over hoe we elkaar kunnen helpen. Heb je interesse als sponsor? Neem dan contact op via info@kolonieloop.nl of het contactformulier,

Inschrijven

Inschrijven kan hier

Heb je verder vragen?
Neem dan contact op via info@kolonieloop.nl of vul het contactformulier