Hoofdsponsor 2019: BATS Uitzendbureau

De organisatie is blij dat Bats uitzendburo uit Nijensleek ook in 2019 hoofdsponsor is van de KolonieLoop. Bats Uitzendbureau heeft zich ook dit jaar verbonden aan de KolonieLoop. Bats uitzendburo is al jaren een zeer betrokken partner én erg actief in het gebied van de Maatschappij van Weldadigheid die in 2018 haar 200 jarige bestaan vierde. In alle opzichten past Bats uitzendburo goed bij het gedachtegoed van Johannes van den Bosch, de oprichter van de Maatschappij van Weldadigheid. Het bedrijf dat zich op sociaal- maatschappelijk vlak onderscheid is sinds 2017 als collectief gevestigd in ’t Werkt. ‘Bats uitzendburo zet mensen letterlijk in beweging, dit past natuurlijk perfect bij de KolonieLoop’, aldus de Stichting KolonieLoop.

Samenwerking Sportplan Nederland

Loop samen met Sportplan Nederland de Kolonieloop op maandag 10 juni 2019!

Sportplan Nederland organiseert vanaf donderdag 7 maart wederom, voor de 4e keer, een 12-weekse hardloopclinic voor iedereen die ontspannen wil hardlopen en een sportieve uitdaging niet uit de weg gaat! De clinic is zowel voor de beginnende- als ervaren hardloper.

In 12 weken leer je hardlopen onder begeleiding van 2 kundige trainers. Je traint met een enthousiaste groep hardlopers, die ook allemaal zijn begonnen bij het begin. Jij kunt dit ook!

De 12- weekse hardloopclinic richt zich op de beginnende hardloper die 5 km wil hardlopen tijdens de Kolonieloop 2018. Tijdens de training is er aandacht voor looptechniek, ademhalingstechniek en krachttraining. We leren je zo efficiënt en ontspannen mogelijk hardlopen. Naast het aanleren van technieken zijn de trainingen laagdrempelig, leuk en worden ze met een hoge Fun factor gegeven! De trainingen zijn zo opgebouwd dat iedereen voor zijn eigen afstand kan trainen.
Daag jij jezelf graag uit voor 10, 15 km of zelfs een halve marathon? Ook dan zijn onze trainingen de juiste!

Wil je meer informatie? Kom naar onze voorlichtingsavond op donderdag 7 maart bij Sportplan Nederland te Nijensleek. Maak kennis met onze hardloop- en personal trainers die klaar staan om met jou aan de slag te gaan!

Het 12-weekse SPN hardloopclinic bestaat uit;
* De voorlichtingsavond op 7 maart met uitgebreide informatie over de inhoud van de clinic, voedingsadviezen en je maakt kennis met de trainers.
* Wekelijkse hardlooptraining op donderdag van 19:30 tot 20.45 uur
* Wekelijks twee uur functionele krachttraining onder begeleiding bij Sportplan Nederland. Je kunt zelf bepalen wanneer je komt trainen.
* 12 weeks loopschema om thuis mee te trainen.

Kosten voor het programma zijn €150,- inclusief het startbewijs voor de Kolonieloop en een hardloop T-shirt van Sportplan Nederland. Daarnaast verloten we onder alle hardlopers een gratis deelname ter waarde van €150,- euro

Vele gingen je al voor, Wil jij dit jaar ook deze uitdaging aangaan en met ons de Kolonieloop lopen? Meld je dan aan of kom vrijblijvend naar de informatieavond.
Mail: info@sportplannederland.nl

Inschrijven vanaf 20 maart

Heb jij de gaarkeuken, typische Koloniehuisjes, Hotel Frederiksoord, de Schietbaan,  Huis Westerbeek o.a. al eens van dichtbij gezien? Of wil jij ook alle hoogtepunten van de Maatschappij van Weldadigheid zelf op een sportieve manier ontdekken? Noteer dan Tweede Pinksterdag in je agenda.

Inschrijven voor de zesde editie van de KolonieLoop kan vanaf 20 maart as!

Afstanden

KinderKolonieLoop (2,5 km)

5 kilometer

10 kilometer

21,1 kilometer (halve marathon)