Bats is een gespecialiseerd uitzendbureau in Drenthe. Ons werkgebied ligt primair in Zuidwest-Drenthe en Noordwest-Overijssel. We hebben vacatures binnen de agrarische sector, de groenvoorziening en de grond-, weg- en waterbouw. Bats uitzendburo kenmerkt zich door het lokale karakter, de persoonlijke werkwijze en flexibiliteit. Door ons grote netwerk hebben we intensief contact met verschillende bedrijven binnen genoemde sectoren. We kennen de bedrijfscultuur, zodat we altijd weten welke medewerkers goed matchen. Onze medewerkers kennen we uit onze directe omgeving en selecteren we met zorg; ze hebben veel ervaring en zijn opgeleid met de juiste certificering.

Binnen Bats uitzendburo staan Mens, Maatschappij en Milieu centraal. Bats werkt met mensen; werkgevers en werkzoekenden. Ieder met een persoonlijk belang. Bats wil die belangen behartigen op een manier die voor alle partijen wenselijk is. De maatschappij wordt hier vertegenwoordigd door de lokale regio; Bats verbindt en zorgt voor onderlinge samenwerking tussen lokale ondernemers en werkzoekenden. Alles met respect voor de ruimtelijke omgeving, het buitengebied waar het grootste deel van de werkzaamheden plaatsvindt.

Bats uitzendburo is NEN 4400 gecertificeerd door de Stichting Normering Arbeid en volgt de ABU – Algemene Bond Uitzendondernemingen.

Meer weten over Bats? Klik hier